Sustainer Homes

Impressies van Sustainer Homes. Jouw droomhuis: vanuit onze fabriek geplaatst op jouw kavel.

Prefab Fabriek Culemborg is bouwer van Sustainer Homes (www.sustainerhomes.nl). Duurzaam wonen onder architectuur.

Voor klanten in heel Nederland verzorgt Prefab Fabriek Culemborg de prefabricatie, fundering en complete plaatsing en afwerking van deze woningen.

Deze modulair opgebouwde houtskeletbouw-woningen zijn licht en duurzaam, zeer energiezuinig én worden op klantbehoefte ingedeeld en afgewerkt. De modules zijn opgebouwd uit CNC-gefreesde houten onderdelen, welke in onze Timmerfabriek worden samengesteld en afgewerkt.

Door te prefabriceren in onze eigen fabriek kunnen wij de klant de hoogste afwerkingskwaliteit garanderen. Dat geldt voor de installaties, binnendeuren en aftimmeringen, maar ook het sanitair. Bij de bouw van de Sustainer Homes maken we gebruik van de capaciteit en kwaliteit van onze eigen Timmerfabriek, waar enkel gewerkt wordt met duurzame PEFC- en KOMO-gecertificeerde materialen. Hiervan vervaardigen wij houten buitenkozijnen en –puien, voorzien van energiezuinig driedubbel glas. De Sustainer Homes worden, na afwerking en interne keuring, met behulp van ons eigen hijssysteem in één dag op de vooraf door ons aangebrachte fundering geplaatst. Aansluitend worden de verbindingen luchtdicht afgewerkt en afgetimmerd, en worden de installaties gekoppeld en in werking gesteld.

Wat?
Sustainer Homes

Type werkzaamheden
Prefabricatie

Partner
Sustainer Homes

Opdrachtgever
Particulieren en bedrijven

Kenmerken
Duurzame en modulaire houtskelet woningen

Vergelijkbare projecten