WERKEN BIJ DE PREFAB FABRIEK
IS JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Werken Bij

Werken bij de Prefab Fabriek is iedere dag uitdagend. Wij gaan uit van jouw talent en kwaliteiten die we elke dag inzetten bij onze klanten met uitdagende projecten. Natuurlijk leggen we de lat hoog omdat wij continue bezig zijn met wat er anders of beter kan. Elke dag werken wij aan het verbeteren en optimaliseren van onze oplossingen.

Prefab Fabriek Culemborg produceert gevels, daken, vloeren en complete woningen van hout.Hout is licht, sterk, flexibel en circulair. Met bouwen in hout wordt CO2 opgeslagen. Prefab Fabriek Culemborg werkt altijd met duurzaam hout, onder STIP, PEFC of FSC®claim. Onze producten zijn uitstekend bruikbaar voor zowel renovatie en verduurzaming in bestaande gebouwen, als voor nieuwbouw.

In onze fabriek prefabriceren wij zoveel als mogelijk en nodig is voor een kwalitatief hoogwaardig product wat veilig en efficiënt kan worden gemonteerd op de bouwlocatie. Hierdoor kan vrijwel emissieloos worden gebouwd. Ook onze eigen (houten) kozijnen en de afwerking aan binnen- en buitenzijde van het element kunnen wij in de fabriek realiseren, waardoor bouwsnelheid en kwaliteit kunnen worden verhoogd.

Prefab Fabriek Culemborg is onderdeel van de Van Dillen Bouwgroep. Met ons aannemersbedrijf gaan we sinds 1724 mee met onze tijd. Zowel vakmanschap als innovatie staan bij ons hoog in het vaandel.

We begonnen ooit als aannemersbedrijf met een geïntegreerde Timmerfabriek en medewerkers die voor woningcorporaties mutatiewoningen en serviceopdrachten uitvoerden. Inmiddels werken we vanuit de Van Dillen Bouwgroep met 130 betrokken medewerkers, verdeeld over vijf werkmaatschappijen.

Hou je van uitdagende projecten en wil jij deel uitmaken van een team wat innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en sociale omgang hoog in het vaandel heeft staan dan ben jij vast een goede versterking/aanvulling van ons fijne team!

Prefab Fabriek Culemborg is onderdeel van de Van Dillen Bouwgroep. Voor een handig overzicht van alle vacatures bij onze bouwgroep en om te solliciteren ga je naar: werkenbijvandillen.nl

 

Vacatures

Vacature: Timmerman of -vrouw Prefab Fabriek.

Prefab Fabriek Culemborg produceert gevels, daken, vloeren en complete woningen van hout. Hout is licht, sterk, flexibel en circulair. Met houten elementen kunnen hoogwaardige, goed...

Vacature: Timmerman of -vrouw Prefab Fabriek

Prefab Fabriek Culemborg produceert gevels, daken, vloeren en complete woningen van hout. Hout is licht, sterk, flexibel en circulair. Met houten elementen kunnen hoogwaardige, goed geïsoleerde en luchtdichte constructies worden... Lees meer