Vacature: Timmerman of -vrouw Prefab Fabriek

Prefab Fabriek Culemborg produceert gevels, daken, vloeren en complete woningen van hout. Hout is licht, sterk, flexibel en circulair. Met houten elementen kunnen hoogwaardige, goed geïsoleerde en luchtdichte constructies worden gerealiseerd.

Prefab Fabriek Culemborg is een onderdeel van de Van Dillen Bouwgroep. Bij Van Dillen Bouwgroep dagen we onze medewerkers elke dag uit. We geloven in jouw talent en kwaliteiten, en we zetten die elke dag in bij onze klanten in uitdagende projecten. Onze focus ligt op het continu verbeteren en optimaliseren van onze oplossingen en diensten. Als je houdt van uitdagende projecten en graag deel wilt uitmaken van een team dat innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, werkplezier en sociale omgang hoog in het vaandel heeft staan, dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling voor ons team!

Jouw werkzaamheden

  • Gezamenlijke opstart met de collega’s onder het genot van koffie of thee, om de dag goed te beginnen en het teamgevoel te versterken.
  • Het maken van houten dak- en gevelelementen op de half geautomatiseerde werktafels, waarbij je vakmanschap en precisie toont.
  • Aanbrengen van biobased isolatiemateriaal om te voldoen aan de eisen op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid.
  • Inbouwen van houten kozijnen, afkomstig uit onze eigen timmerfabriek, in de gevelelementen om hoogwaardige en op maat gemaakte constructies te realiseren.
  • Prefabriceren van dakkapellen, waarbij je complete eenheden assembleert voor efficiënte installatie op locatie.
  • Gereedmaken van producten voor transport, inclusief het verpakken en labelen van de producten voor een veilig en efficiënt transport naar de eindbestemming.
  • Verzamelen van gegevens die op de tablet staan, waaronder instructies, specificaties en werkorders, om je taken efficiënt uit te voeren.
  • Ontvangen en keuren van binnenkomende goederen en spullen.
  • Rijden op heftruck, zijlader en ander intern transport om materialen en producten op de juiste plaats te krijgen binnen de fabriek.
  • Gepland voor 2024: gebruik van een volautomatische inblaasinstallatie voor cellulose isolatie, waardoor we kunnen blijven innoveren en onze producten kunnen verbeteren.

Waar ga jij werken

Je werkplek zal zich bevinden op de Industrieweg in Culemborg, waar de Prefab Fabriek gevestigd is. Deze locatie biedt een professionele en goed uitgeruste omgeving waar je jouw taken kunt uitvoeren in een efficiënte en georganiseerde setting.

Bekijk de volledige vacature op onze WerkenBij pagina: werkenbijvandillen.nl

Interesse? Neem dan contact op met h.plaizier@vandillen-bouwgroep.nl Of  bel 0345 509 060


>>We stellen het niet op prijs dat er acquisitie wordt gepleegd naar aanleiding van deze vacature.

Deel dit

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons nieuwsmagazine