Trotse realisatiepartner van MUBE: duurzame extra woon-, werk en leefruimte

MUBE ’s zijn modulaire, multifunctionele, biofilisch ontworpen woon-, leef- en werkruimten die mensen verbinden met de natuur. Alles wat MUBE doet is ecologisch verantwoord en circulair. De Prefab Fabriek is de trotse realisatiepartner van deze duurzame extra woon-, leef- of werkruimtes. Wij gaan de MUBE ’s prefab realiseren in onze fabriek en plug & play plaatsen bij jou of je opdrachtgever. 

 

Extra ruimte bij en om het huis

MUBE ’s spelen in op de behoefte voor gezonde woonruimte, extra ruimte bij en om je huis. Deze biofilisch ontworpen woonruimte is een alternatief voor de klassieke traditionele woningbouw en is een antwoord op de behoefte voor een gezondere woonomgeving. Daarnaast willen steeds meer mensen thuiswerken, maar hebben geen geschikte ruimte. Een MUBE tuinkantoor in de tuin kan de oplossing zijn. Deze kan natuurlijk ook worden gebruikt als praktijkruimte, vakantie- of mantelzorgwoning. Door het modulaire ontwerp zijn de ruimtes naar wens in te richten en aan te passen. De MUBE is van hoge kwaliteit en afwerking en van alle gemakken voorzien.

De eerste drie MUBE ‘s

De naam MUBE is de afkorting van ‘Modular Unique Biophilic, Biobased Environment’. En heeft alles in zich waar deze oplossing voor staat. Vooral voor de gebruiker valt er wat te kiezen. Elke MUBE is uniek en kan worden aangepast naar de wensen van de klant. Het modulaire bouwsysteem zorgt voor eindeloos veel mogelijkheden. Om het wel overzichtelijk te maken worden door MUBE nu drie basis versies aangeboden. De MUBE 60L, de ultieme natuurlijke woning van 60m2. De MUBE 20W, dit is bijvoorbeeld een ideale praktijkruimte aan huis en de MUBE15W, de perfecte thuiswerkruimte met twee werkplekken. 

MUBE is verkrijgbaar in drie basisversies. Hierboven twee impressies van de 20W en de 60L.

Biofilisch ontwerp

Het ontwerp, een samenwerking van MUBE Spaces en ORGA architect, is gemakkelijk te schakelen en uit te breiden. ORGA architect brengt elementen van de natuurlijke wereld naar architectuur, dat is biofilisch bouwen. Zo ontstaat zoveel mogelijk synergie tussen ontwerp, mensen en de natuur. Meer weten over deze ontwerpmethode kijk op de site van de architect. 

Product denken in de bouw

Al jarenlang zetten wij met de Prefab Fabriek, als onderdeel van de Van Dillen Bouwgroep, in op product denken in de bouw. Daarom passen MUBE en de Prefab Fabriek goed bij elkaar. We vinden ons in het duurzaam, modulair en biobased bouwen, maar ook in de ambitie om samen duurzame en toekomstbestendige gebouwen te realiseren waar mensen graag in wonen, werken, leren en leven. We hebben door ons product denken veel ervaring in het bouwen van kleine duurzame woningen die we kunnen aanpassen aan de vorm en wensen van de klant.

MUBE
MUBE impressies.

Meer weten? Neem contact op met MUBE in Rhenen

We kijken uit naar de samenwerking met MUBE en alle andere realisatiepartners. Wil je meer weten over dit unieke bouwsysteem? Ben je op zoek naar een kleine duurzame ruimte bij of om je woning? Neem contact op met MUBE in Rhenen. Het enthousiaste team zit klaar om jouw duurzame droomruimte te realiseren. 

Deel dit

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons nieuwsmagazine