Prefab Fabriek Culemborg levert 5st. Kompakt50 en 10st. Kompakt30 woningen

In samenwerking met de Gemeente Zaltbommel realiseert Van Dillen Bouwgroep B.V. in het gebied Beersteeg-West 15 stuks compacte en betaalbare woningen, gericht op starters uit de regio. De woningen worden ingepast op een manier die recht doet aan de locatie en het bijzonder groene karakter van dit gebied.

5 Woningen, Kompakt 50, worden verhuurd als sociale huurwoning. Daarnaast worden 10 stuks vrijstaande eenpersoonswoningen, de Kompakt 30, verkocht. Deze woningen staan op percelen van 88 tot 102 m² en hebben ieder een berging in een gezamenlijke gebouw.

De woningen zijn naar ontwerp van Filip Mens en compleet uitgewerkt en gemodelleerd door Het Bouw Bureau. De woningen worden gebouwd in hout door Prefab Fabriek Culemborg B.V. en zijn inmiddels bijna  gereed voor plaatsing. We zijn er trots op dat we op deze manier met onze bedrijven en partners kunnen bijdragen aan goede, betaalbare en duurzame huisvesting.

 

Tiny House Culemborg

Tiny Houses in Culemborg

De eerste Tiny Houses krijgen vorm. In Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) realiseren wij van begin tot eind 8 Tiny Houses (woningen) in Culemborg.

Het ontwerp van Architectenbureau Filip Mens is uitgewerkt door Het Bouw Bureau, de productie en montage voeren wij zelf uit. De compleet geprefabriceerde wanden zijn voorzien van houten kozijnen met triple glas, geleverd door Timmerfabriek Culemborg.

Ook de dakramen worden vanaf fabriek geïntegreerd in de door ons zelf gemaakte scharnierkappen. Eén woning krijgt direct een prefab dakkapel. Alle woningen zijn geconstrueerd in modules. De basis is een ‘’trap’’ module en een ‘’technische ruimte’’ module waaromheen gevelmodulen geplaatst worden.

Met de kant en klare modules zijn in één week tijd vier woningen op locatie te realiseren. Medio mei 2021 verwachten we de woningen op te leveren aan de bewoners.

Nieuwe Prefabfabriek auto’s

Ze zijn gearriveerd! Onze nieuwe bedrijfsbussen! De monteurs van de diverse geprefabriceerde houtskeletbouwelementen hebben met deze speciaal ingerichte bussen altijd de juiste onderdelen op locatie bij de hand.

European Entrepreneurial Region Award

Ter ere van de seizoensopening van de Kring Culemborgse Bedrijven mochten wij begin september 2019 maar liefst 70 ondernemers uit de omgeving Culemborg ontvangen. Tijdens deze openingsavond heeft Cees van Dillen een presentatie gegeven over ons bouwbedrijf, gevolgd door een kijkje achter de schermen in onze Timmerfabriek en Prefab Fabriek. Het was leuk en vooral inspirerend om te ervaren dat alle aanwezigen oprechte interesse hadden in ons familiebedrijf. Kortom, een geslaagde avond waarbij we vanuit de bezoekers veel mooie complimenten in ontvangst mochten nemen. Als kers op de taart (en als verrassing!) werd de European Entrepreneurial Region Award door de wethouder Monica Wichgers aan ons uitgereikt. Een award waar wij als Gelders bedrijf enorm trots op zijn.