Gevelelementen voor verduurzamingsproject Goese Polder

Het is volle bak op het productieterrein! Vol met gevelelementen wel te verstaan. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de eerste 16 gevelelementen voor het proefblok van het verduurzamingsproject Goese Polder te Goes.

Het proefblok van 4 woningen wordt komende weken gerealiseerd. Na de montage zullen verschillende testen en evaluaties uitgevoerd worden om de productie, levering en montage van de overige 760 gevelelementen te optimaliseren. Bouwbedrijf Joziasse B.V. verduurzaamt voor Beveland Wonen deze 194 woningen in Goes met het Built4U concept.

Voor bouwbedrijf Joziasse verzorgt Prefab Fabriek Culemborg de complete engineering, fabricage en levering van de benodigde gevelelementen voor deze grootschalige verduurzaming volgens het Built4U-concept. Komende week gaan de eerste van de totaal 776 elementen op transport. Het ontwerp van ARTON BV bevat een variatie in gevelafwerking. Hiermee wordt niet alleen een duurzame en kwalitatief hoogwaardige woning, maar ook een gevarieerd gevelbeeld in de wijk zichtbaar!

Deel dit

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons nieuwsmagazine