Sustainer Home in Friesland

Ook in het Friesse Elahuizen staat een energie neutrale woning, afkomstig uit onze fabriek in samenwerking met Sustainer Homes. De woning sluit volledig aan op de visie van het energiebesparingsproject Tûk Wenjen van de gemeente de Fryske Marren en de wensen van de bewoonster. De woning is geheel van hout, voorzien van driedubbelglas, hoogwaardige isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen.

Wilgenwold woningen Almere

Afgelopen week is in Almere Oosterwold (met prachtig weer), wederom een woning geplaatst. Prefab Fabriek Culemborg B.V. realiseert op deze locatie 10 prachtige Wilgenwold woningen (variërend in oppervlak tussen de 140-210 m²) in particulier opdrachtgeverschap, onder begeleiding van Project in Green. Deze woningen worden in anderhalve dag op locatie geplaatst en wind- en waterdicht afgewerkt. Het ontwerp is komt van Sustainer Homes. Deze houtskeletbouwwoningen hebben een zeer hoge luchtdichtheid en zijn bijzonder energiezuinig (EPC 0). De modules zijn in onze Prefab Fabriek al compleet voorzien van afwerking, sanitair en installaties. De plaatsing van de zevende woning is hiermee een feit, op naar nummer 8, 9 en 10!

Nieuwe Prefabfabriek auto’s

Ze zijn gearriveerd! Onze nieuwe bedrijfsbussen! De monteurs van de diverse geprefabriceerde houtskeletbouwelementen hebben met deze speciaal ingerichte bussen altijd de juiste onderdelen op locatie bij de hand.

Wilgenwold Almere Oosterwold

Vorige week is er weer een prachtige Wilgenwold woning (195 m² BVO) in Almere Oosterwold in slechts anderhalve dag geplaatst en wind- en waterdicht gemaakt. Dit is de vierde woning die Prefab Fabriek Culemborg maakt in de rij van 10 duurzame geprefabriceerde houtskeletbouwwoningen in Oosterwold.

Dankzij de hoge energetische gevelschil en combinatie van installaties hebben deze woningen een EPC <0.  Een mooi samenwerkingsproject met @SustainerHomes en @ProjectinGreen met een resultaat waar we trots op mogen zijn!

Groeten uit Friesland van een blije klant

Vorige week kregen we van onze klanten Karin en Marco een heel leuk bericht:

Hallo allemaal,

De tussenstand van mijn woning: gisteren in een ochtend 7 modules geplaatst en vanochtend het dak erop!!

In een woord GEWELDIG!! Respect voor iedereen: het ontwerp, de bouwvoorbereiding, en nu de plaatsing!

Wat ben ik blij. Heel erg veel dank aan allemaal.

Groetjes vanuit Friesland,

Karin en Marco